Zied styling online

Levertijd

Bestel je boeket - met of zonder vaas - op tijd. De levertijd voor een online bestelling bedraagt 3 tot 6 werkdagen. Heb je een item echt voor een bepaalde datum nodig? Vermeld dit dan duidelijk bij jouw bestelling.

Boeket bestellen

Elk zijden boeket is uniek en handgemaakt. Het kan daarom zijn dat wanneer je een boeket ontvangt enkele bloemen afwijken van de foto. Er wordt met veel passie en zorg gekeken naar de beste combinaties. Heb je zelf een mooie vaas? Geef de hoogte van de vaas aan ons door, dan zorgen wij dat de stelen op lengte gebogen zijn. Heb je specifieke voorkeuren, vermeld dit dan bij de opmerkingen.

Boeket ontvangen

Wanneer je een boeket met vaas ontvangt dan zijn deze los van elkaar verpakt. Pak eerst de vaas uit. Haal vervolgens het boeket uit de verpakking, maar laat daarbij het touwtje nog even zitten. Zet hem vervolgens in de vaas. Zijn de bloemen op de juiste lengte en staan ze mooi in de vaas? Knip dan het touwtje door om een mooi eindresultaat te krijgen.

Algemene tips:

  • De stelen worden op lengte gebogen voor de juiste hoogte in de vaas, buig deze niet terug.
  • Schud de bloemen lichtjes op en buig eventueel voorzichtig aan de stelen zodat ze mooi in de vaas vallen.
  • Nooit aan de kop van de bloem buigen of draaien.
  • Plaats de stelen van lange bloemen naar het midden van het boeket.
Vaas of interieuritem bestellen

Alle vazen en interieuritems worden met veel zorg, stevig en breekvrij verpakt. Mocht jouw pakket of product onverwachts toch beschadigd aankomen, meld dit dan meteen bij ons.

Retour

Boeketten: Omdat elk boeket handgemaakt is kunnen deze niet retour gestuurd worden. 

Vazen en interieuritems: Het is niet gebruikelijk om vazen of interieuritems retour te sturen in verband met de kwetsbaarheid van deze producten. Bij twijfel adviseren we je om een afspraak te maken en het product te komen bekijken. Ben je onverwachts toch niet tevreden met jouw bestelling? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.