Even voorstellen

Mijn naam is Yvonne van den Bogaart, het gezicht achter Zied Styling. De liefde voor het bloemenvak is jaren geleden al ontstaan. De keuze voor de vakopleiding Bloem en Vormgeving in ‘s-Hertogenbosch was dan ook snel gemaakt. Na het afronden van deze opleiding in 2011 ben ik fulltime als bloemist aan de slag gegaan.

Elke dag weer word ik er blij van om samen met klanten uit te zoeken waar hun wensen liggen en dit om te zetten in een mooi bloemwerk. Of het nu gaat om een enkel boeket, het aankleden van een kantoorpand met mooie bloemwerken of het maken van een uniek bruidsboeket. Niks is voor mij te gek.

De laatste jaren is mij opgevallen dat klanten steeds meer voor gemak gaan. Om die reden heb ik de keuze gemaakt mij te specialiseren in zijden bloemen en planten. Het voordeel van kunstbloemen en planten is dat ze niet meer van echt te onderscheiden zijn. Bovendien zijn ze onderhoudsvrij en duurzaam, ze blijven jaren mooi en kunnen dus keer op keer hergebruikt worden. Daarnaast versta ik, door mijn jarenlange ervaring als bloemist, de kunst om zijden boeketten te schikken naar natuurgetrouw.

Maar nu genoeg over mij. Ik vind het leuk om jou te leren kennen. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een eerste kennismaking.