Zakelijke abonnementen

Zied Styling staat voor kwaliteit en creativiteit. Elke keer opnieuw maken wij voor jouw bedrijf een op maat gemaakt zijden bloemstuk of boeket compleet met vaas. Dit abonnement kan je vrijblijvend afsluiten op basis van een wissel per kwartaal of halfjaar.

Alle abonnementen zijn geldig binnen een straal van 15 kilometer rondom Boekel. Reden hiervoor is dat de boeketten met vaas persoonlijk afgeleverd en opgehaald worden, dit in verband met de breekbaarheid van de vaas. Mocht je verder weg wonen en wil je toch gebruik maken van een van onze abonnementen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelig en gemakkelijk

Geen werknemer met groene vingers nodig, geen vieze vazen meer en lagere kosten. Laat ons jou volledig ontzorgen.

Perfect visitekaartje

Wist je dat bloemen op kantoor bijdragen aan een positieve werksfeer en een fijne eerste indruk geven aan jouw klanten en zakenrelatie(s)? Breng daarom samen met ons kleur en sfeer in jouw kantoor of winkel.

Duurzame keuze

Stop met het elke week weggooien van verwelkte bloemen. Doordat de zijden bloemen jaren gebruikt kunnen worden, rouleren ze continu in de boeketten en bloemstukken bij onze klanten.

Vanaf €22,50 per maand.

Bestelling

Uw Bestelling


Uw bestellijst is leeg