Zied styling op locatie

Elke creatie die wij maken is exclusief afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. De locatie wordt vooraf altijd goed bekeken zodat we de juiste sfeer kunnen bepalen. Samen brengen we ook het achterliggende doel duidelijk in kaart.

Door wisseling van de creaties zorgen wij ervoor dat jouw ruimte - kantoor, restaurant, salon, showroom of interieur - het hele jaar door de juiste sfeer ademt en de gewenste beleving creëert. Ieder nieuw boeket zal keer op keer de aandacht trekken. Hierbij is alles mogelijk, zolang we het achterliggende doel maar goed voor ogen houden.

Heb je zelf een mooie vaas of pot die je graag met een zijden boeket of plant gestyled wil hebben? Geen probleem, we komen jouw vaas of pot op locatie voorzien van prachtige bloemen of een unieke plant.

Kosten

Binnen een straal van 15 kilometer rondom Boekel is het stylen op locatie kosteloos, buiten de kosten van de kunstbloemen of kunstplanten. Daarbuiten rekenen wij een kilometervergoeding van 0,35 cent per kilometer.

Werkwijze
  1. Eerste contact: Belangrijk voor ons is dat we een wederzijdse klik hebben. Alleen dan kunnen we ons beste werk leveren. Daarom zal het eerste contact telefonisch zijn. Als het gesprek positief verloopt maken we een afspraak bij jou op locatie.

  2. Bezoek op locatie: Tijdens het bezoek bij jou op locatie krijg je van ons advies over het aanbrengen van meer sfeer en beleving in de betreffende ruimte(s). Ook bespreken we wat de mogelijkheden zijn en we gaan jouw voorkeuren en wensen in kaart brengen. Op basis daarvan volgt er een uitgewerkt voorstel per mail.

  3. Creëren en beleven: Zodra je ons voorstel bekeken en akkoord gegeven hebt gaan we voor jou aan de slag. Na 1 week kan je al genieten van de eerste creatie. Deze wordt op de afgesproken locatie door ons neergezet en ter plaatse afgestyled.

  4. Wensen afstemmen: Elke maand, elk seizoen of elk halfjaar een nieuwe creatie? Geen probleem, jij bepaalt. We hebben op basis van de gekozen termijn altijd vooraf weer persoonlijk contact om de nieuwe sfeer te bepalen. Zo zorgen wij ervoor dat jij iedere keer weer van een prachtige nieuwe creatie kunt genieten.