Zijden boeketten

Vaak vragen mensen “Is dit echt?”. Dan weet je dat het goed zit! Onze zijden boeketten zijn gemaakt van de mooiste kwaliteit kunstbloemen. In onze boeketten worden de zijden bloemen gecombineerd met natuurlijke materialen. Deze combinatie zorgt voor de creatie van een prachtig boeket.

Lees meer
 

Zakelijk abonnementen

Het perfecte visitekaartje, voordelig, gemakkelijk en de duurzame keuze. Dit zijn enkele voordelen van de zakelijke abonnementen van Zied Styling. Onze abonnementen kan je vrijblijvend afsluiten op basis van een wissel per kwartaal of halfjaar.

Lees meer
 

Zijden planten

Groen geeft sfeer en het draagt bij aan een prettige leef- en werkomgeving. Ook kunnen planten de akoestiek van een ruimte verbeteren. Heb je echter geen groene vingers, is er te weinig daglicht of weet jij gewoonweg niet wat je met jouw interieur of bedrijfsruimte aan moet?

Lees meer
 

Losse zijden bloemen

Wil je jouw eigen collectie aanvullen met losse bloemen? Jouw vaas vullen met slechts één bloemsoort? Dat kan. Naast complete boeketten is het ook mogelijk om bij ons losse zijden bloemen te bestellen.

Lees meer
 

Vazen en Styling

Op zoek naar een mooie vaas die past bij jouw interieur? We hebben een uitgebreid assortiment. Van luxe glazen tot exclusieve porseleinen vazen. Daarnaast hebben we ook nog accessoires zoals outdoor kaarsen, zuiltjes en tafeltjes om jouw interieur verder aan te kleden en dus nog gezelliger te maken.

Lees meer