Klantenservice

Levertijd

De levertijd van een online bestelling is ongeveer 3 a 7 werkdagen. Heb je een item echt voor een bepaalde datum nodig, bestel je product dan op tijd of vermeld dit bij jou bestelling.

Boeket bestellen

Elk zijden boeket is uniek en handgemaakt. Het kan daarom zijn dat enkele bloemen afwijken van de foto wanneer je een boeket ontvangt. Er wordt met veel passie en zorg gekeken naar de beste combinaties. Heb je zelf een mooie vaas geef dan de hoogte van je vaas door dan zorgen wij dat de stelen op lengte zijn. Heb je specifieke voorkeuren vermeld dit dan bij de opmerkingen.
Let op: Omdat elk boeket handgemaakt is kunnen deze niet retour, ben je onverwachts toch niet tevreden? Neem dan z.s.m. contact met ons op.

Boeket ontvangen

Wanneer je het boeket eventueel met vaas ontvangt zijn deze los van elkaar verpakt. Het boeket dien je uit de verpakking te halen, het touwtje nog even laten zitten. En je gaat de bloemen in de vaas zetten. Zijn de bloemen op de juiste lengte en staan deze mooi in de vaas knip dan het touwtje eventueel door om een mooi eindresultaat te krijgen.

Let op! De stelen worden vaak op lengte gebogen voor de juiste lengte van de vaas, buig deze niet terug!
Schud de bloemen lichtjes op en buig eventueel voorzichtig aan de stelen zodat ze mooi in jouw vaas vallen.
Let op! Niet aan de kop van de bloem buigen/draaien.

Tip! Plaats de bloem met de langste stelen naar het midden van het boeket.

Vaas/hardware bestellen

Alle vazen en interieur items worden met veel zorg stevig en breekvrij verpakt. Mocht jouw pakket/product beschadigd aankomen meld dit dan gelijk.

Let op: Het is niet gebruikelijk vazen/hardware retour te sturen ivm de kwetsbaarheid van het product. Toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Retour

Let op: Omdat elk boeket hand gemaakt is kunnen deze niet retour.
Het is niet gebruikelijk vazen/hardware retour te sturen ivm de kwetsbaarheid van het product. Bij twijfel om te bestellen adviseren wij een afspraak te maken om het product te komen bekijken.
Alle items worden zorgvuldig gecontroleerd voordat deze verstuurd worden. Graag binnen 4 dagen na ontvangst melden wanneer een product beschadigd is aangekomen.
Ben je onverwachts toch niet tevreden met jou bestelling? Neem dan contact met ons op.

Overige gegevens

Zied Styling
Heesterbosch 12
5427 GC Boekel

Tel: 06-45616829

KVK-nummer: 85042706
Btw-nummer: NL004054037B96